Menü

Funkciók

MUQI applikáció

A MUQI mobiltelefonra letölthető applikációval rendelkezik, mely iOS és Android környezetben egyaránt elérhető. Az alkalmazás nem csak a kapcsolatfelvételt egyszerűsíti le a munkavállalókkal, hanem lehetőséget kínál számukra a releváns, nyitott munkalehetőségek között történő böngészésre is, továbbá a munkavállalók beoszthatják magukat a számukra elérhető szabad pozíciókra, ezzel is könnyítve a folyamatot. Az alkalmazáson keresztül a hivatalos adminisztráció folyamata is leegyszerűsödik köszönhetően a teljes egészében digitalizált szerződési folyamatnak.

MUQI applikáció

Megrendelői felület

A MUQI webes böngészőből egyszerűen elérhető, átlátható online felületet kínál a munkaerő igények rögzítéséhez. Megadhatjuk itt a munkavégzés paramétereit, rögzíthető a létszámigény és nyomon követhetőek az egyes munkaigény rendelések. A felület segítségével megtekinthetőek elszámolások, lekérhetőek a jelenléti ívek és hasznos riportok generálhatóak.

Megrendelői felület

Automatikus munkaszerződések

A bejelentésre kerülő munkavállalók rendszerbe való feltöltését követően a MUQI automatikusan generál egy munkaszerződést, amit az applikáción keresztül (időbélyeggel) ellátva elküld a munkavállalónak. A munkavállalók, kényelmesen, a mobilkészülékeken keresztül, gyakorlatilag bárhol elektronikusan „írhatják alá” a szerződést –  annak elfogadásával létrehozva a hivatalos jogviszonyt.

A bérszámfejtés előkészítéséhez a hatósági bejelentéssel kapcsolatos szerződések megtekintése vagy letöltése bármikor lehetséges: a szerződéses jogviszonyok szűrhetőek akár adott napra, határozott vagy határozatlan időtartamra szólnak. A bérszámfejtés munkáját megkönnyítve a dolgozók által el nem fogadott szerződésekről az Általános Szerződési Feltételek el nem fogadásáról, sőt, az egészségügyi kiskönyv lejárati idejéről is figyelmeztet a rendszer.

Automatikus munkaszerződések

MŰSZAK ÉS BEOSZTÁSKEZELÉS

A MUQI-val könnyen kezelhetővé válik a beosztások, műszakok rögzítése, nyomon követése, tömeges kezelése. A transzparens felület átláthatóvá teszi a műszakokkal kapcsolatos feladatok elvégzését a koordinátorok, illetve a megrendelők részére egyaránt.  A műszakok és beosztások tervezése folyamán az egyes dolgozók béradatai is rögzítésre kerülnek. Amennyiben több műszakunk van eltérő időpontokban vagy eltérő munkakörökben, lehetőségünk van választani a műszakok között.

MŰSZAK ÉS BEOSZTÁSKEZELÉS