Menü

Gyártó-raktározó cégeknek

A MUQI könnyedén veszi át a mindennapi adminisztratív feladatokat és a munkaszervezés terheit, hogy Ön az üzleti sikerek elérésére fókuszálhasson!

Ajánlatkérés

A gyártás-raktározás területén nem csak a gépeknek és rendszereknek kell hiba nélkül működniük, a munkafolyamatokban is elvárás a magasfokú precizitás. Ennek biztosítása azonban egy-egy nagyobb, több műszakban dolgozó csapat, vagy eltérő telephelyek esetén komoly erőforrásokat emészthet fel.

Hogyan segít a MUQI?

Ahhoz, hogy a logisztikai és a gyártási folyamatok gördülékenyek legyenek, a meglévő dolgozói kapacitás ésszerű és hatékony felhasználására van szükség. A beosztásokat úgy kell megszervezni, hogy a munkavállalók és a megrendelők igényei is maradéktalanul teljesüljenek, ezen felül pedig a folyamatos papírmunkára és a pontos elszámolásra is oda kell figyelni. A MUQI digitális felületei adminisztratív támogatást biztosítanak a munkaszerződések, a műszakbeosztások, illetve a jelenléti ívek menedzseléséhez a munkavállaló és a munkaadó között, miközben az iroda mentesül a tömeges nyomtatás terhétől is. A bérszámfejtő modul nélkülözhetetlen segítséget nyújt a mindennapokban, hiszen jóval gyorsabb ügymenetet tesz lehetővé, illetve a segítségével kiszűrhetők az emberi pontatlanságból fakadó adminisztratív kellemetlenségek is. Tegye könnyebbé a saját és a munkavállalói életét, és élvezzék közösen a MUQI nyújtotta sokoldalú, előnyös megoldásokat! Kérjen ajánlatot most!

Kiemelt funkciók