Menü

Munkaerő-kölcsönzők

A munkaerőkölcsönző vállalatok sikere többek között a magas színvonalú munkaerő gyors megszerzésén, illetve hatékony megtartásán múlik; ehhez pedig elengedhetetlen az egyértelmű és dinamikus kommunikáció a dolgozók, az ügyfelek és a koordinátorok között.

Ajánlatkérés

Hogyan segít a MUQI?

A nagyszámú, aktív dolgozói bázissal való tömeges kapcsolattartás, a szerződések intézése, a műszakszervezés és az elszámolási folyamatok pontos nyomonkövetése óriási szervezési és adminisztrációs kihívások elé állítják ezeket a cégeket. A MUQI olyan megoldásokat kínál ezen feladatok kezelésére, amivel jelentősen leegyszerűsödnek a mindennapi munkafolyamatok mind az üzleti partnerek, mind pedig a munkavállalók irányába.

  • A megrendelések elküldéséhez, valamint a pozíciók meghirdetéséhez jól átlátható online platformot biztosít az üzleti partnereknek
  • Könnyen kereshetővé válik a dolgozók adatbázisa
  • Az innovatív, maximálisan személyre szabható szoftver bérszámfejtő modullal is rendelkezik
  • A megfelelő paraméterek szerint leszűrt munkavállalók automatikusan, tömegesen kiértesíthetők push-üzenetekkel
  • A trendi, minden platformon működő mobilapplikációban egy gombnyomásra egyszerűsödik le a munka elfogadásának a folyamata, akár több száz óra telefonálást spórolva ezzel a cégnek

Gondoskodjon egyszerre ügyfelei és munkavállalói elégedettségéről! Felejtse el az időrabló papírmunkát, és engedje, hogy a MUQI dolgozzon Ön helyett!

Gördülékeny kapcsolattartás a partnerekkel és munkavállalókkal, precíz elszámolás, az adminisztrációs terhek minimalizálása – ezt mind megkapja a MUQI-tól. Kérjen ajánlatot most!